Zoeken naar gewoon alles

Uw zoekactie voor gewoon alles leverde 86 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Patsy 59 jaar Limburg - HASSELT
Patsy zoekt vaste sex vriend.
Ben 60 186 105 bi 15x4 op zoek naar een vaste sex vriend, om bij regelmaat samen te genieten van heerlijke sex. Waarbij alles mag en niets moet. Ben openminded en sta voor heel veel open. Gewoon heerlijk genieten van elkaar. Dit met wederzijds respect en vooral liefdevol. Discretie gevraagd en geboden. Wie hier zichzelf in kan vinden mag me een mail sturen. Ik zal deze met liefde beantwoorden.  

Patsy zoekt vaste sex vriend.
For Fun 51 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
wie in regio en zin naar Fun
Bi verzorgde gast intiem geschoren op zoek naar een pijpsletje of bottom die graag uit de kleren gaat en die ik mag keuren. Ook lingerie hier en hakken. Gewoon wederzijds Fun met hygiëne en respect  
Geile groep 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vandaag 15 mei vanaf 12u fun
Vandaag telewerk. Ik kan vrij ontvangen vanaf 12u tot 18u. Ik zoek sportief gebouwde geile kerels. Samen rukken,geilen,pijpen, eventueel me neuken kan. Matrasje ligt klaar, Geile porno staat aan. Dus graag sportief gebouwde mannen 38+, heel verzorgd, eerder tops. “ Niet komen met ik kom jullie allemaal pijpen als sletje enz… dat zoek ik niet “ voor de duidelijkheid. Gewoon gezellig samen zijn met gelijkgezinden. Samen geilen. Stuur je stats door, discrete bodypic welkom. Ik ontvang app. op de Martelaarslaan.  

vandaag 15 mei vanaf 12u fun
Glenn 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Geile bottom zoekt actieve kerel/man
Deze leuke site heeft mij al leuke momenten bezorgd … Dus nog effe een oproep om de lege momenten op te vullen tussen de werkmomenten ! Ben jij de geile / hete actieve die ik zoek ? En wil je effe hard neuken ? Leeftijd maakt niet uit , hoe je eruit ziet ook niet wees gewoon eerlijk en hygienisch en discreet meer vraag ik niet Ik lees het wel Grts G  
dienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
zoek oudere dominante man die kan ontvangen voor geregelde afspraakjes
Ik had een vaste oudere dominante man die me geregeld ontving om me aan zijn lusten te onderwerpen maar die is verhuisd naar het buitenland. Ik zoek nu iemand om hem te vervangen. lees goed en reageer enkel indien u aan het profiel voldoet. U bent een oudere dominante en potente man die ervan houdt gehoorzaamd te worden. U denkt enkel aan uw genot en bent gewoon gediend te worden. Binnen de wederzijds afgesproken grenzen moet ik u gehoorzamen. Dat kan inhouden: keuring van mijn naakte lichaam, billenkoek, pijpen op bevel, indien u dat wenst mijn kontje laten gebruiken, uw zaad ontvangen waar u het wenst. Graag word ik uitgenodigd op een auditie bij u in de buurt om mijn onderdanigheid en gewilligheid te tonen. Bij een klik kom ik graag op regelmatige basis om u van uw zaad te verlossen. Reageer aub met een duidelijke omschrijving van uw stats en wensen en ik kom discreet naar u toe. Dit kan ons geile geheimpje worden.  

zoek oudere dominante man die kan ontvangen voor geregelde afspraakjes
Tor 54 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Wie kan ontvangen voor een pot koffie
Wie kan morgen om 8.30 ontvangen Samen naakt koffie drinken. Én dan elkaar verwennen . Ik pijp graag ballen en lul verwennen . Wie doe dat ook graag Liefst wevelgem . Marke . Gewoon genieten van elkaar  
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Ik zoek iemand die ook graag een vast sexcontact heeft. Leeftijd minder belangrijk, max mijn eigen leeftijd. Het gaat vooral om de leuke (en geile!) klik die we hebben. Maar bij voorkeur jong slank lekker glad "jongens" lijf, geen tattoos/snor/(stoppel)baard/piercings, pik zeker groter 18x5. Hygiene vind ik erg belangrijk, dus lekker fris gewassen als we afspreken! Zeker in het begin zou ik graag de rol van de genieter hebben, later meer aktief ;-) Beginnen met soft pijpen en rukken, gewoon genieten van elkaars pik en lekker spuiten. Maar ik heb toch de fantasie om ook meer te gaan experimenteren met een beetje meer, strelen en tepels verwennen enzo (geen zoenen). Ik zoek de juiste klik om later misschien ook te gaan experimenteren met neuken. Spreekt je dit ergens aan dan lees ik je reaktie graag, enkel mail met foto van je speelgoed krijgt antwoord!  

Sexmaatje (bottom??) gezocht voor serieus sexcontact!
Karel 39 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Waar passeren?
Komende vrijdag rij ik in de voormiddag van Luik, via een tussenstop in Zaventem richting Antwerpen. Waar kan ik even langskomen voor een moment van ontspanning en een soft date? Samen uit de kleren gaan, wederzijds pijpen of gewoon rukken en elkaar betasten of samen speelgoedjes proberen? Niets moet, veel is mogelijk. Doe een creatief voorstel! Uiterste discretie en hygiëne zijn een must.  
Jop 54 jaar Antwerpen - Arendonk
Heb nummer van een faker
Ik heb het tel en whatsapp nummer van een faker. Twee weken mee geappt. Vandaag afgesproken. En op afgesproken uur. Niemand aanwezig en ik was geblokkeerd. Wie heeft er zin om te lachen. Als we nu eens massaal. Die persoon appen. Of zelfs bellen. Dat is toch lachen. Dat we zo iemand eens terug pakken. Ze vertellen dat het een tweede tel was en bla bla. En niet altyd kon antwoorden vanwege haar man. Maar gewoon laten we bellen. En dan zie je het wel. En dan ophangen. Wie me mailt krijgt het nummer  
Ikke 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ongevraagd betasten of betast worden
Wie wilt er mij betasten als ik ergens in een park loop of zit. Of ik u. Geen woorden gewoon doen. 36j 1m90 90kg 19cm. We spreken af op een locatie. Diegene die betast word geeft door hoe hij er uitziet en gekleed is. De andere passeert. Streelt over kont, kruis, eventueel hand in broek. Kan eventueel ook door meerdere personen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9